fbpx
AirlinesInnovatieNieuwsProfessional

Ouderwetse pin-up de deur uit bij Virgin

Virgin Atlantic wijst de ‘ouderwetse pin-up’ de deur en vervangt deze voor vijf nieuwe ‘vliegende iconen’ die de nieuwe Airbus A350-1000’s zullen sieren, aldus de Britse maatschappij.

Hedendaags

De huidige pin-up, de ‘Flying lady’ genaamd, zal door vijf hedendaagse figuren vervangen worden die ‘het moderne Brittannië’ vertegenwoordigen. De figuren zullen dit jaar op vier nieuwe A350-1000’s worden gespoten en het jaar daarna op nog eens acht toestellen.

©Virgin Atlantic

Stap

‘Deze stap betekent een grote verandering voor ons, in navolging van onze belofte om onze beloningsverschillen tussen vrouwen en mannen aan te pakken én de diversiteit en inclusie in de hele onderneming te vergroten. Dit weerspiegelt zich in het uiterlijk en het gevoel van het merk door middel van de nieuwe ‘vliegende iconen’. We streven tegen 2022 naar een 50:50 genderevenwicht in leiderschapsrollen, evenals een vertegenwoordiging van minimaal twaalf procent van werknemers van zwarte, Aziatische en etnische afkomst in het hele bedrijf’, aldus Virgin.

De ‘ouderwetse’ Flying lady © Virgin Atlantic

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button