fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Qatar Airways landt voor het eerst in Frankfurt met A380

Qatar Airways landde afgelopen weekend voor de eerste keer met een Airbus A380 in Frankfurt. Het is de zevende bestemming die de airline met een Superjumbo vanuit Doha aandoet, aldus de maatschappij.

Frankfurt

Met ingang van afgelopen 31 maart, voert Qatar Airways één van de twee dagelijkse vluchten tussen Doha en Frankfurt met een A380 uit. Op de andere dagelijkse vlucht wordt een Boeing 777-300ER ingezet. Na Bangkok, Guangzhou, Londen, Melbourne, Parijs en Sydney is Frankfurt de zevende bestemming waar Qatar Airways met een A380 naar vliegt.

First class

Met de A380 wordt er op de route Doha-Frankfurt voor de eerste keer first class aangeboden. De Boeing 777 heeft de Q-suites in businessclass, maar geen first. De A380 heeft dat wel, namelijk 8 first class-plaatsten. Daarnaast zijn er nog 48 businessclass-stoelen en 461 economy-plaatsen. De Superjumbo vertrekt om 08:05 lokale tijd vanuit Doha en komt zesenhalf uur later aan in Frankfurt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button