AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutesVliegvelden

EasyJet verbindt Stansted met Parijs

EasyJet vliegt voor de eerste keer tussen de luchthaven van Stansted in Londen en die van Charles de Gaulle in Parijs, zo meldt de Britse prijsvechter.

Eerste

Met ingang van 2 april vliegt easyJet voor het eerst tussen Londen Stansted en Parijs Charles de Gaulle. Met een Airbus A319 wordt er, tot 25 oktober van dit jaar, op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen de hoofdsteden van Engeland en Frankrijk gevlogen. Volgens de maatschappij zullen deze zomer zo’n 31.000 passagiers van de nieuwe verbinding gebruik maken.

Stansted

Met de lancering van de nieuwe vluchten naar Parijs, vliegt easyJet op 29 verschillende routes vanuit Stansted, wat neerkomt op zo’n 20.000 vluchten per jaar, aldus de Britse airline.

Europees

Hoewel easyJet officieel nog een Britse maatschappij is, is bijna de helft van de aandelen, 49,92 procent, in Europese handen. “Dat is exclusief Britse aandeelhouders”, zo laat de maatschappij weten. Met het verhogen van het aantal aandeelhouders op het Europese vasteland, anticipeert de maatschappij op de Brexit.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/