fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNieuwsNL Nieuws

KLM biedt draadloos entertainment in 747

KLM biedt sinds 1 april, aan boord van de Boeing 747-400’s, draadloos entertainment aan. Passagiers kunnen films en series naar hun mobiele apparaat streamen, aldus de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Entertainment

‘Passagiers kunnen met het KLM wireless entertainmentsysteem kiezen uit meer dan 200 films en series. Via een lokale server in het toestel kan de passagier gratis content streamen naar laptop, smartphone of tablet. Leverancier AirFi, de samenwerkingspartner van KLM, leverde het systeem’, aldus KLM.

Uitfaseren

De komende jaren zal KLM de 747’s uit te faseren. Zo wordt er over twee weken afscheid genomen van de PH-BFU. In eerste instantie was het de bedoeling dat alle Boeing 747’s in 2020, volgend jaar, uit de KLM-vloot zouden zijn uitgefaseerd. Dat werd opgeschoven naar 2021. Als gevolg daarvan schoof KLM de levering van de eerste A350-900 ook een jaartje op. 

Investeren

KLM laat weten dat: ‘ondanks de uitfasering investeert KLM in een verbeterde entertainmentbeleving voor de passagier. KLM biedt daarom, naast het huidige ingebouwde systeem, dit extra platform met een speciaal samengesteld entertainmentprogramma.’

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button