LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Man vliegt als enige passagier in Boeing 737-800

De Litouwse Skirmantas Strimaitis had halverwege de maand maart wel een heel bijzondere vlucht, hij zat namelijk als enige passagier in een Boeing 737-800 van Vilnius naar Bergamo, zo meldt nieuwsagentschap AP.

Enige

Strimaitis was de enige passagier aan boord van de Boeing die normaal ruimte biedt aan 188 reizigers. Nu was de Litouwer de enige passagier, samen met twee piloten en vijf crewleden. Hij vloog twee uur lang van Vilnius naar Bergamo als enige passagier op het vliegtuig.

Boeking

De reden dat hij alleen op het toestel zat was omdat reisorganisator Novaturas het toestel had geboekt om een groep toeristen van Bergamo terug naar Vilnius te vliegen. Op de heenweg was er maar één persoon die interesse had in de vlucht naar de Italiaanse plaats, waardoor Strimaitis ‘een ervaring die je maar één keer in je leven meemaakt’ heeft ervaren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/