fbpx
Frequente reizigersNieuwsNL NieuwsRotterdam The HagueRoutes en Bestemmingen

Nieuwe zomerbestemmingen voor Rotterdam The Hague Airport

Deze zomerperiode heeft het Rotterdam The Hague Airport (RTHA) zes bestemmingen toegevoegd aan haar netwerk, zo meldt het vliegveld.

Bestemmingen

Tijdens de zomerperiode, dat op het RTHA van 31 maart tot en met 26 oktober loopt, wordt er naar zes nieuwe bestemmingen gevlogen. De nieuwe bestemmingen zijn Akureyi in IJsland, Corfu, Kos, Nice, Zadar en Zakynthos. Afgelopen winter heeft de luchthaven ook twee bestemmingen verloren, want ‘Transavia vliegt dit zomerseizoen niet meer naar Boedapest en Venetië’, aldus de luchthaven.

Italië

Sinds 23 februari vliegt Transavia vanuit Rotterdam, twee keer per week, met een Boeing 737 naar de Italiaanse badplaats Brindisi. De havenstad ligt in het zuidoosten, of de hak, van Italië. De tweewekelijkse vlucht wordt op zaterdag en woensdag uitgevoerd. De vlucht neemt in totaal 2 uur en 35 minuten in beslag.

Ontwikkeling

Ook laat het RTHA weten dat de luchthaven ‘continu in ontwikkeling’ is. Hierdoor is op dit moment restaurant ‘de Horizon’ tijdelijk gesloten en wordt er deze zomer aan een nieuwe vertrekhal en security-doorgang gewerkt. Ook wordt er een nieuwe brandweerkazerne op het terrein van de luchthaven gebouwd, die halverwege 2020 klaar zou moeten zijn.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button