fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe zomerroutes voor Eurowings vanuit Düsseldorf en Keulen

Eurowings heeft vanuit Düsseldorf en Keulen/Bonn nieuwe zomerroutes bekendgemaakt. Vanuit Düsseldorf wordt er naar drie nieuwe bestemmingen gevlogen, aldus de Duitse prijsvechter.

Düsseldorf

Van april tot tot oktober vliegt Eurowings iedere zaterdag naar de Italiaanse havenstad Genua. Daarnaast vliegt de maatschappij in de maanden juli en augustus naar Ohrid in Noord-Macedonië en naar de Albanese hoofdstad Tirana. Naar Ohrid worden op woensdag vluchten uitgevoerd en naar Tirana op maandag en vrijdag.

Keulen/Bonn

Vanuit de luchthaven Keulen/Bonn vliegt Eurowings tussen juni en oktober op maandag naar de Turkse hoofdstad Ankara. Dat is niet de enige nieuwe Turkse bestemming, want ook tussen mei en oktober vliegt Eurowings naar Kütahya en Kayseri op respectievelijk vrijdag en dinsdag. Een andere nieuwe vakantiebestemming wordt Triëst in Italië waar op donderdag en zondag naar gevlogen wordt.

Bus

Sinds maart van dit jaar kunnen reizigers ook met de bus naar de luchthaven van Keulen/Bonn. Het Duitse bedrijf FlixBus heeft samen met Eurowings een samenwerkingsverband opgezet.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button