AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Ryanair opent nieuwe basis op Southend

De Ierse prijsvechter Ryanair heeft op 2 april een nieuwe basis geopend op de luchthaven Londen Southend, zo meldt de low cost-maatschappij.

Basis

Op de basis op de luchthaven Londen Southend hebben de Ieren drie vliegtuigen gestationeerd, een investering van zo’n 267 miljoen euro, aldus Ryanair. Vanuit Southend worden er 14 routes aangeboden waar, naar schatting, zo’n miljoen reizigers per jaar gebruik van zullen maken.

Routes

Onder de routes die vanuit Southend worden aangeboden bevinden zich vakantiebestemmingen als Alicante, Corfu en Malaga, maar ook steden als Milaan, Bilboa en Barcelona.

Southend

‘Dit is een spannende tijd voor Londen Southend Airport. We verwelkomden vorig jaar 1,5 miljoen passagiers. Met de komst van Ryanair verwelkomen we meer dan 2,5 miljoen. We groeien snel en we geloven dat we dit momentum kunnen behouden met meer luchtvaartmaatschappijen die erkennen dat we een aantrekkelijke bestemming zijn voor groei in Londen’, aldus Glyn Jones, topman van de Stobart-groep die eigenaar is van de luchthaven Londen Southend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close