fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Ryanair opent nieuwe basis op Southend

De Ierse prijsvechter Ryanair heeft op 2 april een nieuwe basis geopend op de luchthaven Londen Southend, zo meldt de low cost-maatschappij.

Basis

Op de basis op de luchthaven Londen Southend hebben de Ieren drie vliegtuigen gestationeerd, een investering van zo’n 267 miljoen euro, aldus Ryanair. Vanuit Southend worden er 14 routes aangeboden waar, naar schatting, zo’n miljoen reizigers per jaar gebruik van zullen maken.

Routes

Onder de routes die vanuit Southend worden aangeboden bevinden zich vakantiebestemmingen als Alicante, Corfu en Malaga, maar ook steden als Milaan, Bilboa en Barcelona.

Southend

‘Dit is een spannende tijd voor Londen Southend Airport. We verwelkomden vorig jaar 1,5 miljoen passagiers. Met de komst van Ryanair verwelkomen we meer dan 2,5 miljoen. We groeien snel en we geloven dat we dit momentum kunnen behouden met meer luchtvaartmaatschappijen die erkennen dat we een aantrekkelijke bestemming zijn voor groei in Londen’, aldus Glyn Jones, topman van de Stobart-groep die eigenaar is van de luchthaven Londen Southend.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button