fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Southwest Airlines-steward heeft lolbroek aan | Video

Een steward van Southwest Airlines heeft zijn lolbroek aan, als hij de veiligheidsinstructies geeft op een vlucht naar Manchester. Hoe het er in de Boeing 737-800 aan toe gaat is in onderstaande video te zien en horen.

https://youtu.be/DfcRjIhv5aw

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button