fbpx
Frequente reizigersNieuwsVliegvelden

Brussels Airport maakt zich klaar voor paasvakantie

Vandaag is het de laatste dag voor het begin van de paasvakantie in België, en Brussels Airport maakt zich daarvoor klaar. De luchthaven verwacht zo’n 1,3 miljoen bezoekers.

Druk

‘De paasvakantie betekent de start van het zomerseizoen op Brussels Airport en het begin van een drukke periode voor de medewerkers. Gedurende de twee weken van de vakantie, van vrijdag 5 april tot zondag 21 april, zullen we 1 285 000 passagiers verwelkomen op Brussels Airport, ofwel 30 000 meer dan in 2018. Daarbij komen nog eens de 81 000 passagiers die op Paasmaandag via de luchthaven terug naar huis zullen keren. De drukste dagen worden vrijdag 5 april en maandag 15 april met 84 000 passagiers die via onze luchthaven zullen reizen’, aldus de Brussels luchthaven.

Bestemmingen

De meest populaire bestemmingen in de vakantieperiode zijn volgens Brussels Airlines Genève, Milaan, Rome, Madrid, Malaga en Nice in Europa. Buiten Europa vallen vooral New York, Washington, Accra, Toronto en Dakar in de smaak. Bij TUI fly is er veel vraag naar Spanje, Turkije, de Canarische Eilanden en Egypte. Voor de meer exotische bestemmingen zijn de Caraïben, Mexico en de Dominicaanse Republiek erg populair.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button