AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Delta en Virgin vliegen volgende zomer samen de oceaan over

Delta Air Lines en Virgin Atlantic zullen volgende zomer samen de Atlantische Oceaan overvliegen, op routes tussen New York, Boston en Londen Gatwick, zo meldt Delta.

2020

In de zomer van 2020 zullen Delta en Virgin de handen ineen slaan op twee nieuwe routes. Beide maatschappijen zullen tussen Londen Gatwick en het Boston Logan International Airport en het New York JFK Airport vliegen.

Londen

De route vanuit Boston naar Londen Gatwick zal voor Delta en haar partners de 13e dagelijkse intercontinentale vlucht worden tussen Boston en Europa. Vanuit JFK Airport wordt de route naar Londen Gatwick toegevoegd aan 8 dagelijkse vluchten naar Heathrow en drie dagelijkse vluchten naar Edinburgh, Glasgow en Manchester.

Vliegtuig

Delta zet op de route’s tussen de Amerikaanse steden en Londen Gatwick ‘gemoderniseerde Boeing 767-400’s’ in. Op de al bestaande vluchten naar Heathrow gebruikt Delta Airbus A330-200’s.

Samenwerking

Delta en Virgin hebben ook een codeshare-overeenkomst met Air France-KLM, waardoor sinds 4 maart reizigers op één ticket kunnen overstappen op vluchten van de verschillende maatschappijen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/