fbpx
AirlinesFrequente reizigersInnovatieNieuwsVliegvelden

El Al laat passagiers taxi’s delen

El Al heeft een nieuwe app gelanceerd die passagiers de mogelijkheid geeft om samen taxi’s te delen van en naar het vliegveld. Taxipool geeft zo de keuze aan reizigers om de kosten te drukken door een taxi te delen, zo meldt de Israëlische luchtvaartmaatschappij.

Delen

De gratis app, Taxipool genaamd, stelt passagiers van El Al, maar ook van alle andere airlines, in staat om te kijken wie van de passagiers interesse heeft om een taxi te delen van het vliegveld naar een hotel, of van een bestemming in de stad naar de luchthaven. Het doel van deze app is om de taxikosten te delen én het milieu te helpen. Als mensen een taxi delen hoeven er namelijk minder auto’s de stad in te rijden.

Duur

Vorig jaar kwam uit een onderzoek van vliegveldinfo.nl en airmundo.com naar voren dat de taxiprijzen flink verschillen tussen landen en steden. In de top 10 van duurste ritjes van het vliegveld naar het cetrum vult Londen de gehele top 3. De goedkoopste ritjes waren dan weer te vinden in Turkije en Polen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button