fbpx
Air France-KLMKLMNaast het nieuwsNL Nieuws

Griekse eilanden makkelijker bereikbaar met KLM

Air France-KLM heeft een overeenkomst gesloten met het Griekse Sky Express. Hierdoor zijn 24 Griekse bestemmingen in één klap opgenomen in het routenetwerk van AFKL.

Eilanden

Sky Express vliegt vanaf Athene naar de Griekse eilanden. Klanten van Air France en KLM kunnen met één ticket en één overstap naar alle 24 bestemmingen vliegen. De bagage wordt op Athene doorgestuurd.

Athene

KLM vliegt veertien keer per week naar Athene met een 737. Air France vliegt vanaf Parijs wekelijks 39 keer naar Athene met een A319. Sky Express voert 377 vluchten per week uit, met ATR 42’s en 72’s.

Status

Alle passagiers van AFKL worden door Sky Express behandeld op Athene alsof ze statushouders zijn. Ze kunnen de Sky Express lounge in en ze krijgen voorrang bij de security. Hand- en ruimbagage mag gratis mee.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button