fbpx
AirlinesNaast het nieuws

5-sterren cocktail voor Air France

Air France introduceert een nieuw aperitief aan boord van de long-haul vluchten: een Champagne-cocktail van vijf sterrenhotel Lancaster.

Zomer

De hoofd-bartender van het hotel heeft de cocktail speciaal voor Air France gemaakt. Deze is in het ritme van de lente en zomer. In het najaar verschijnt er weer een nieuwe cocktail.

Champagne

De cocktail moet doen denken aan Zuid-Frankrijk. Er zit limoen en kers in met Marie Brizard rozemarijn likeur en witte peersap. Daar bovenop komt Saint-Jamesrum en een touch van Champagne.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button