AirlinesOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Eerste Boeing 787-10 voor All Nippon Airways

All Nippon Airways heeft nu ook de grootste variant van de Boeing 787 Dreamliner-serie in ontvangst genomen. De Japanse carrier ontving de eerste van drie 787-10’s afgelopen week.

Eerste
Op 26 april vindt de eerste passagiersvlucht van de ANA 787-10 plaats, op de route Tokio-Singapore. Het vliegtuig beschikt over 294 zitplaatsen verdeeld over drie klassen: 38 in de businessclass, 21 in premium economy en 235 in de economyclass.

Grootste
ANA is de eerste Japanse luchtvaartmaatschappij dat met het type vliegt. Naast de langste Dreamliner heeft de airline ook 787-8’s en 787-9’s in de vloot. Het is met 36 B787’s de grootste gebruiker ter wereld.

De Japanse maatschappij had in 2011 de wereldprimeur met de ingebruikname van de 787-8. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close