fbpx
AirlinesLiefhebberNieuwsVliegtuigen

TAP Portugal ontvangt long-range variant A321

TAP Portugal heeft haar eerste Airbus A321LR in ontvangst genomen. Het is daarmee de eerste airline die zowel de A330neo als de A321LR in de vloot heeft.

Long-range
De long-range variant van de populaire A321 maakt het mogelijk om langere afstanden te overbruggen, vergeleken met het conventionele type. Daarmee is het vliegtuig voor maatschappijen interessant voor de minder drukke long-haul verbindingen. Voor TAP komen met de A321LR onder andere nieuwe trans-Atlantische bestemmingen binnen handbereik.

Routes
TAP overweegt de A321 onder andere in te zetten op New York, Boston, Montreal en Washington. Ook Braziliaanse bestemmingen zoals Fortaleza en Salvador worden genoemd. De eerste lijnvlucht met het type is gepland voor Lissabon-Tel Aviv.

Aan boord is plaats voor 171 passagiers, waarvan 16 in de businessclass, 48 in economy comfort en 107 in de economyclass.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button