AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

A321 van Level krijgt watersaluut op Schiphol

Eén van de drie gestationeerde Airbus A321’s op Level’s nieuwste basis op Schiphol, kreeg zondag bij vertrek naar Wenen een watersaluut, zo meldt de maatschappij.

Eerste

De eerste vlucht van de nieuwe Level-basis op Schiphol vertrok op zaterdag 6 april om half 8 vanaf Schiphol; het toestel ging naar Rome. Zaterdag werd nog een tweede vlucht uitgevoerd, die naar Wenen. Op zondag werd de route naar de Level-basis in Wenen officieel geopend en kreeg de betreffende A321 een watersaluut.

Netwerk

De maatschappij vliegt met een zuinige A321neo. De routes worden overgenomen van zustermaatschappij Vueling. Level stationeert drie A321’s op de Amsterdamse luchthaven. De drie vliegtuigen, met elk 210 plaatsen in economy, vliegen passagiers sinds 6 april, naar Rome, Wenen en Londen. In de komende maanden worden nog andere routes aan het netwerk toegevoegd, namelijk Barcelona, Lissabon, Milaan Malpensa en Fuerteventura. Level heeft long-haul bases op Barcelona en Parijs Orly.

Feestelijk

Vincent Hodder, ceo van LEVEL: “een inaugurele vlucht is altijd een feestelijke gebeurtenis. Wij zijn trots dat we dit speciale moment samen met de passagiers op Amsterdam Schiphol Airport hebben gevierd. Wij zijn extra blij dat de allereerste vlucht onze twee Europese hubs Amsterdam en Wenen met elkaar verbindt. Wij kijken ernaar uit om Nederlandse zaken- en vakantiereizigers betaalbare vluchten naar populaire Europese bestemmingen te bieden. LEVEL heeft haar populariteit bewezen. De tweede basis in Amsterdam versterkt onze aanwezigheid in Europa.”

©Level

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close