fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Omwonenden nemen kijkje in de keuken van Schiphol | Foto’s

Omwonenden van de Amsterdamse luchthaven kregen afgelopen weekend een kijkje in de keuken van Schiphol tijdens de burendagen, zo meldt Schiphol.

Burendag

Afgelopen weekend kregen 2000 omwonenden, waarvan 850 kinderen, uitleg op Schiphol van de ‘brandweer, sneeuwvloot, ambulancedienst, vogelwachters en marshallers (iemand die met handgebaren een vliegtuig naar zijn plek loodst). Medewerkers van Heijmans en Schiphol vertelden over het baanonderhoud van de Zwanenburgbaan’, aldus Schiphol.

Burgendag 2019 ©Schiphol
Burendag 2019 ©Schiphol
Burendag 2019 ©Schiphol

Baanonderhoud

De Zwanenburgbaan op Schiphol ondergaat van 11 maart tot 21 april groot onderhoud. Up liep een ochtend mee over de baan om een kijkje te nemen bij de werkzaamheden. Tijdens het groot onderhoud aan de Zwanenburgbaan vernieuwt Schiphol het asfalt, markeringen, verlichting en bekabeling. Waar mogelijk wordt baanverlichting vervangen door duurzame LED-verlichting.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button