Eindhoven AirportNL nieuwsOverig nieuwsProfessionalVliegvelden

Eindhoven Airport-ceo wordt directeur op vliegveld Aruba

Joost Meijs, de huidige ceo van Eindhoven Airport wordt met ingang van 1 september van dit jaar de directeur van het Queen Beatrix International Airport op Aruba, zo meldt de Eindhovense luchthaven.

Leiding

‘Joost Meijs, algemeen directeur Eindhoven Airport, start per 1 september 2019 voor de Schiphol Groep als ceo bij de Queen Beatrix International Airport op Aruba. Meijs volgt daarmee James Fazio op die sinds 2014 deze rol vervult. Naast de dagelijkse leiding zal Meijs zich gaan richten op de ontwikkeling van het management en de organisatie, het onderhouden van de contacten met externe stakeholders en de verbetering van de luchthaven waar de komende vijf jaar voor 300 miljoen Amerikaanse dollar (266 miljoen euro) wordt geïnvesteerd in de infrastructuur. De Raad van Commissarissen van Eindhoven Airport beraadt zich de komende tijd over zijn opvolging’, aldus de Brabantse luchthaven.

Trots

Meijs: “Ik ben enorm trots op de collectieve prestaties door de collega’s in de afgelopen jaren. Ik weet dat we veel van elkaar hebben gevraagd om dit allemaal neer te zetten. Dit uitstekende team heeft gezorgd voor het succes van Eindhoven Airport. Ik ben zeer dankbaar dat ik in dit team een rol heb mogen vervullen.”

Meijs

Meijs begon op 1 maart 2006 als directeur Commercial Services & PR. Na een korte periode als adjunct-directeur werd hij op 1 oktober 2008 algemeen directeur van de luchthaven. Gedurende zijn carrière bij Eindhoven Airport heeft de luchthaven zich ontwikkeld van ruim 1 miljoen passagiers in 2006 naar, naar verwachting, ruim 6,5 miljoen passagiers in 2019. Bij zijn vertrek is Meijs dertien jaar werkzaam bij Eindhoven Airport.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close