fbpx
Frequente reizigersNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Kapotte bovenleiding zorgt voor minder treinverkeer Leiden-Schiphol

De NS meldt op haar website dat een kapotte bovenleiding ervoor zorgt dat er ‘zeer weinig treinen kunnen rijden tussen Leiden en Schiphol.’ Het bedrijf roept op om de reis uit te stellen of alternatief vervoer te regelen.

Bovenleiding

‘Vanochtend is een bovenleiding defect geraakt bij Duivendrecht. Dit in combinatie met de omvangrijke werkzaamheden bij Leiden heeft helaas tot gevolg dat zeer weinig treinen kunnen rijden tussen Leiden en Schiphol en tussen Amsterdam en Lelystad. Wij adviseren u om uw reis indien mogelijk uit te stellen of gebruik te maken van alternatief vervoer’, aldus de NS.

Hinder

Daarnaast meldt de NS dat de hinder, naar verwachting, tot 17:00 uur vanmiddag zal duren. Op de website van de Nederlandse Spoorwegen wordt het reisschema voor iedere twee uur vooruit bijgewerkt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button