fbpx
AirlinesEditors choiceFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

KLM vliegt komende winter naar Liberia in Costa Rica

Met ingang van 29 oktober zal KLM tijdens de winter naar Guanacaste Liberia in Costa Rica vliegen. Op de heenweg maakt deze vlucht een tussenlanding in San José (Costa Rica), een bestemming die momenteel al in de winterdienstregeling van KLM opgenomen is, zo meldt de maatschappij.

Costa Rica

Op dinsdag, vrijdag zaterdag en zondag vliegt KLM, met ingang van 29 oktober, vanuit Amsterdam met een Boeing 787-9 Dreamliner naar Guanacaste Liberia. Het is geen rechtstreekse route, want er wordt een tussenstop op de al bestaande KLM-bestemming San José in Costa Rica gemaakt.

Vlucht

De Dreamliner heeft ruimte voor 294 passagiers, waarvan er 30 in businessclass kunnen plaatsnemen, 45 in premium economy en 219 in economy. ‘Vlucht KL0717/KL0719 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 11:35 uur, en arriveert om 17:15 uur lokale tijd in San José, Costa Rica. Daar vertrekt de vlucht vervolgens om 19:15 uur richting Guanacaste Liberia, om daar om 20:10 uur te landen. Onder hetzelfde vluchtnummer gaat de retour vlucht vervolgens na 65 minuten rechtstreeks door naar Amsterdam, met een vertrek uit Guanacaste Liberia om 21:15 lokale tijd, en arriveert de volgende dag om 13:20 uur in Amsterdam-Schiphol’, aldus KLM.

Toevoeging

“Guanacaste is de op één na grootste regio van Costa Rica. De streek staat bekend om zijn prachtige natuur, wat het maakt tot een unieke vakantiebestemming in combinatie met San José. Dit alles maakt Guanacaste Liberia een waardevolle toevoeging aan ons KLM-netwerk”, aldus KLM-topman Pieter Elbers.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button