AirlinesEditors choiceFrequente reizigerInflightNieuwsPremium vliegenVliegtuigtype & -bouwer

Virgin rust A350’s uit met loungeruimte | Foto’s

Virgin Atlantic heeft haar nieuwe businessclass getoond die, in de nog te leveren Airbus A350’s, geplaatst zal worden. Een van de vernieuwingen is de ‘loft’ een loungeruimte om met meerdere reizigers te vertoeven.

Loft

Op de A350’s van Virgin zullen, enkel beschikbaar voor de ‘upper class-reizigers’, loungeruimtes gecreëerd worden; de loft genaamd. Dat is een ruimte waar men kan eten, drinken en relaxen met andere passagiers. Er is ruimte voor 8 reizigers en is de loft uitgerust met een 32-inch touchscreen-scherm.

De lounge ©Virgin Atlantic

Upper class suite

De nieuwe businessclass, de Upper class suites genoemd, biedt de reiziger privacy in een 1-2-1 opstelling. Alle stoelen kijken op een raam en hebben een 18,5 inch videoscherm. Op de A350 zijn er 44 van deze stoelen beschikbaar met een 44 inch pitch. Alle stoelen kunnen worden omgevormd tot een volledig plat bed.

Businessclass ©Virgin Atlantic
Businessclass ©Virgin Atlantic

Premium

In de A350’s zijn er ook 56 premium economy-stoelen beschikbaar. Deze leren stoelen hebben een wijdte van 18,5 inch en een scherm voor entertainmentdoeleinden van 13,3 inch. De hoofdsteun kan op 4 manieren versteld worden.

Premium economy ©Virgin Atlantic
Premium economy ©Virgin Atlantic

Economy

In economy zijn er 235 stoelen beschikbaar in een 3-3-3 opstelling. De stoelen hebben een wijdte tot 17,4 inch en videoschermen van 11,6 inch. Ook heeft iedere stoel een usb-poort.

Economy ©Virgin Atlantic

A350

Virgin Atlantic zal ‘in de late zomer’ dit jaar vier A350-1000’s in de vloot opnemen. Tegen eind 2021 zullen daar nog acht A350’s aan zijn toegevoegd. De eerste route waarmee er met de nieuwe A350 gevlogen wordt zal die tussen Londen Heathrow en New York JFK zijn. Ook heeft de maatschappij een video gepubliceerd met daarin alle informatie omtrent de nieuwe Airbus A350’s en de indeling van het vliegtuig.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close