fbpx
AirlinesNieuws

Air Premia gaat de lucht in met de 787-9

Zuid-Koreaanse startup Air Premia zal in 2020 haar eerste Boeing 787-9 in ontvangst nemen. De maatschappij heeft een leaseovereenkomst gesloten met Air Lease Corporation voor een totaal van drie toestellen.

Concurrentie

Air Premia wil de concurrentie aangaan met Asiana Airlines en Korean Air op de lange afstandsmarkt. Het bedrijf wil een full-service product aanbieden in zowel economy als business class maar zal zich onderscheiden door beduidend lagere prijzen dan haar concurrenten. Air Premia wil zich gaan richten op zowel routes binnen Aziƫ als routes naar Noord-Amerika en Europa. Het is nog onbekend wat de bestemmingen van de nieuwe maatschappij zullen worden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Florimond de Rooy

Redacteur. Florimond heeft een passie voor luchtvaart en is al van jongs af aan actief in de general aviation. Naast zijn werkzaamheden bij Up in the Sky studeert Florimond aan de Universiteit Leiden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button