fbpx
Editors choiceEmbraerFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

KLM Cityhopper voert extra dagelijkse vlucht uit naar Polen

KLM Cityhopper voert met ingang van 6 mei een extra dagelijkse vlucht uit naar Gdansk in Polen, zo bevestigt een woordvoerder van KLM desgevraagd aan Up.

Gdansk

Vanaf 6 mei zal KLM Cityhopper met een Embraer E190 een derde dagelijkse vlucht naar Gdansk in Polen uitvoeren. Vanaf juni wordt er drie keer per dag met een E190 naar Gdansk gevlogen. In de periode van juli tot september wordt er tweemaal dagelijks naar de Poolse havenstad gevlogen, één keer met een E190 en één keer met een E175. Vanaf september wordt er dan weer driemaal daags naar Gdansk gevlogen waarvan twee keer met een E190 en één keer met een E175. De vluchten vertrekken om 09:35 uur, 15:55 uur en 20:50 uur vanaf Schiphol. De vluchtduur bedraagt 1 uur en 40 minuten.

Frequentie

De maatschappij laat weten dat KLM Cityhopper al vanaf 2017 op Gdansk vliegt. ‘De frequentie waarop we naar een bepaalde bestemming vliegen en de hoeveelheid bestemmingen die KLM Cityhopper aandoet kan echter per seizoen variëren. Dit gaat niet ten koste van andere bestemmingen.’

Polen

Vanaf 6 mei vliegt KLM naar een nieuwe bestemming in Polen; Wroclaw. Deze vlucht wordt dagelijks uitgevoerd. Naast Wroclaw heeft KLM nog 3 nieuwe zomerbestemmingen aan het netwerk toegevoegd, namelijk Napels, Boston en Las Vegas.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button