fbpx
Nieuws

‘Miljoenen gestolen uit vliegtuig in Albanië’

Uit het vrachtruim van een Airbus A320 van Austrian Airlines is naar schatting 2 miljoen euro gestolen. Eén van de overvallers is bij de overval door de politie doodgeschoten, de anderen wisten te vluchten.

Ingang

De overvallers zijn via een nooddeur die bedoeld was voor de brandweer het ruim binnengedrongen. Overige overvallers hielden het aanwezige luchthavenpersoneel onder schot. De motoren van het vliegtuig waren volgens ooggetuigen al gestart toen de overval plaatsvond.

Achtervolging

De overvallers zijn enige tijd achtervolgd door de politie. Hierbij zouden van beide kanten schoten zijn gelost. Een van de overvallers werd tijdens de achtervolging doodgeschoten, de drie anderen wisten te ontkomen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Florimond de Rooy

Redacteur. Florimond heeft een passie voor luchtvaart en is al van jongs af aan actief in de general aviation. Naast zijn werkzaamheden bij Up in the Sky studeert Florimond aan de Universiteit Leiden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button