Air France-KLMAirlinesIndustrieNieuwsProfessionalVeiligheid

Onderhoudsafdeling Air France-KLM sleept contracten binnen

De onderhoudsafdeling van Air France-KLM, Air France Industries en KLM Engeneering & Maintenance (AFI KLM E&M) heeft contracten van Atlas Air en Surinam Airways binnengesleept, zo meldt AFI KLM E&M.

747

Het contract dat met Atlas Air is gesloten, gaat over de ondersteuning van het onderhoud van de Boeing 747-400’s. Met het contract wordt de samenwerking van meer dan twee decennia verder verlengd.

Surinam Airways

Het tweede contract dat AFI KLM E&M ondertekend heeft is met Surinam Airways. De onderhoudsafdeling zal de luchtvaartmaatschappij voorzien van onderdelen voor de Boeing 737-700’s die de airline in haar vloot heeft. Surinam Airways heeft nu twee 737-700’s in de vloot en in 2020 zal daar een derde aan worden toegevoegd. De twee toestellen werden vorig jaar in de vloot opgenomen.

Vertrouwen

Fabrice Defrance, senior vice-president bij de onderhoudsafdeling, is blij met het vertrouwen dat beide maatschappij in AFI KLM E&M stellen en dat zij het onderhoud van de vliegtuigen op zich mogen nemen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button