Air France-KLMAirlinesIndustrieNieuwsProfessionalVeiligheid

Onderhoudsafdeling Air France-KLM sleept contracten binnen

De onderhoudsafdeling van Air France-KLM, Air France Industries en KLM Engeneering & Maintenance (AFI KLM E&M) heeft contracten van Atlas Air en Surinam Airways binnengesleept, zo meldt AFI KLM E&M.

747

Het contract dat met Atlas Air is gesloten, gaat over de ondersteuning van het onderhoud van de Boeing 747-400’s. Met het contract wordt de samenwerking van meer dan twee decennia verder verlengd.

Surinam Airways

Het tweede contract dat AFI KLM E&M ondertekend heeft is met Surinam Airways. De onderhoudsafdeling zal de luchtvaartmaatschappij voorzien van onderdelen voor de Boeing 737-700’s die de airline in haar vloot heeft. Surinam Airways heeft nu twee 737-700’s in de vloot en in 2020 zal daar een derde aan worden toegevoegd. De twee toestellen werden vorig jaar in de vloot opgenomen.

Vertrouwen

Fabrice Defrance, senior vice-president bij de onderhoudsafdeling, is blij met het vertrouwen dat beide maatschappij in AFI KLM E&M stellen en dat zij het onderhoud van de vliegtuigen op zich mogen nemen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close