fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsVideo

Op de valreep: Joon’s safety video

Het einde van Joon nadert met rasse schreden, dus kan er op de valreep nog gekeken worden naar de safety video van de Air France-dochtermaatschappij.

Joon

Joon werd op 30 november 2017 gelanceerd als een hippe airline die jongeren zou moeten aanspreken. Op 1 december van dat jaar werd de eerste vlucht uitgevoerd van Parijs naar Barcelona. Zo’n vijf maanden later werd de miljoenste passagier van Joon ontvangen. In de komende maanden zal Air France het hoofdstuk Joon afsluiten.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button