IndustrieOverig nieuws

Guillaume Faury aangesteld als ceo Airbus

Tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Airbus is Guillaume Faury aangesteld als topman van Airbus. In oktober werd Faury al voorgedragen als opvolger van Tom Enders.

Ervaring

“Ik heet Guillaume Faury van harte welkom tot de raad van bestuur en ik heb vertrouwen dat hij als ceo Airbus succesvol het volgende decennium inleidt”, aldus Dennis Ranque, president-commissaris van Airbus. Faury was eerder actief als hoofd van de helikopter tak en later bij de afdeling voor de commerciële verkeersvliegtuigen van de vliegtuigbouwer.


Tags

Florimond de Rooy

Redacteur. Florimond heeft een passie voor luchtvaart en is al van jongs af aan actief in de general aviation. Naast zijn werkzaamheden bij Up in the Sky studeert Florimond aan de Universiteit Leiden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close