fbpx

Schiphol goed bereikbaar met diversiteit aan parkeerproducten

Schiphol biedt voor zowel zakelijke reizigers als voor vakantiegangers een grote diversiteit aan parkeerproducten. Alles om de reizigers optimaal te blijven bedienen. De verschillende parkeeropties dragen bij aan de bereikbaarheid van de luchthaven. 

Privium 

Met een Privium Plus lidmaatschap kunnen zakelijke reizigers parkeren op Schiphol Centrum in de Privium Excellence garage en vooraan in P1 in de speciale Privium 1 sectie. In Privium 1 kan de zakelijke reiziger hier tot maximaal 48 uur parkeren. Reserveren is niet noodzakelijk.

©Schiphol

Valet parking op P6 

P6 Valet Parking is met name geschikt als je langer dan drie dagen wil parkeren. Je parkeert je auto vooraan in P1 in de P6 Valet sectie en geeft de sleutel af bij de balie. Vervolgens stalt een medewerker de auto op een afgesloten en bewaakt terrein. Na je reis staat de auto weer klaar in P6 Valet. De service van P6 Valet Parking wordt inmiddels ook bij vakantiegangers steeds populairder. Schiphol Parking biedt hier voor de vakantieperiode een speciaal parkeertarief: een basistarief voor acht dagen, vervolgens zijn de kosten maar € 2,50 per dag. Een reservering is noodzakelijk, dat kan tot vier uur van tevoren.

Lang parkeren op P3

Bij een langere reis is parkeren op P3 Lang Parkeren een goed alternatief. Hier kan je kiezen tussen een parkeerplek op het terrein of in de P3 garage. De bestaande garage is recent uitgebreid met zo’n 2.500 overdekte parkeerplaatsen. Overdekt parkeren wordt door de zakelijke reiziger erg gewaardeerd. Met ruim 15.000 parkeerplekken in totaal op P3 Lang Parkeren is er altijd voldoende plaats. De gratis snelbus – die iedere tien minuten vertrekt – brengt passagiers in ongeveer vijf minuten naar de vertrekhal.

P4 Basic Parking 

In de drukke maanden biedt Schiphol het nieuwe product P4 Basic Parking aan. Deze parkeerlocatie is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg en is een voordeliger alternatief. Een plek kun je alleen online reserveren, de bus stopt hier elk kwartier. 

De tarieven die je betaalt voor de verschillende reserveerproducten, zijn afhankelijk van de periode en het aantal dagen.

©Schiphol

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.
Via
Schiphol

Schiphol content

Dit is content van onze partner Amsterdam Airport Schiphol
Back to top button