Editors choiceEindhoven AirportFrequente reizigerInnovatieNieuwsNL nieuwsVliegvelden

Voor een vast bedrag met OV naar Eindhoven Airport

Eindhoven Airport biedt in samenwerking met de provincie Brabant, de NS en busmaatschappij Hermes vaste ticketprijzen voor reizigers die met het openbaar vervoer naar de Eindhovense luchthaven reizen, zo meldt het Brabantse vliegveld.

Brabant

Met de actie kunnen reizigers vanuit ieder willekeurig station in Brabant voor 9 euro naar het vliegveld reizen. Het ticket is online te bestellen en is geldig voor de bus en trein. Reizigers buiten de provincie Brabant betalen 17 euro voor het ticket.

Auto’s

De actie moet ervoor zorgen dat mensen de auto laten staan en met het openbaar vervoer naar Eindhoven Airport komen. Dat is goed voor het milieu en moet het parkeerprobleem in de buurt van het vliegveld aanpakken.

Dienstregeling

De dienstregeling van de bussen is ook aangepast waardoor reizigers al ‘s ochtends vroeg naar het vliegveld kunnen reizen en passagiers van late vluchten ook nog met de bus vanaf het vliegveld naar Eindhoven Centraal kunnen reizen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button