Nieuws

Air France-KLM: in nauw contact met partner Jet Airways

Air France-KLM staat in nauw contact met de in moeilijkheden verkerende Indiase partner Jet Airways. Dat laat KLM in een verklaring weten. 

Vluchtschema

“Air France-KLM is op de hoogte van de financiële situatie van Jet Airways, wat heeft geleid tot het onvermogen om het normale vluchtschema te volgen”, aldus de verklaring.

Geschorst 

De moedermaatschappij van Air France en KLM zegt dat Jet als gevolg van de financiële perikelen de vluchten van en naar Schiphol en Parijs Charles de Gaulle heeft geannuleerd op 11, 12, en 13 april. “Jet Airways heeft de vluchten tussen Parijs en Chennai tot nader order geschorst vanaf 11 april.”

Codeshare

Air France-KLM laat verder weten dat de teams passagiers helpen die hebben geboekt bij Jet Airways met een Air France- of KLM-codeshare ‘om een alternatieve reisoplossing te bieden om hun eindbestemming te bereiken’. “Air France en KLM doen er alles aan om het ongemak voor hun klanten tot een minimum te beperken.” 

Situatie 

“De groep staat in nauw contact met haar partner Jet Airways en volgt de situatie zorgvuldig.” 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/