Air France-KLMAirlinesFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Jet Airways staakt alle internationale vluchten

De Indiase KLM-partner Jet Airways staakt met onmiddellijke ingang alle internationale vluchten, in ieder geval tot en met maandag. Dat heeft de maatschappij laten weten.

Schiphol 

Jet Airways vliegt van Schiphol naar India en Canada. Jet heeft een partnerschap met Air France en KLM en codeshares met Delta. 

Vliegtuigen

De afgelopen dagen werden steeds meer vluchten uit het schema gehaald. De maatschappij verkeert in grote financiële moeilijkheden en heeft bijna geen vliegtuigen meer om in te zetten. Afgelopen week werd een Boeing 777 van de maatschappij op Schiphol aan de ketting gelegd. Dat toestel staat nu op Schiphol-Oost. 

Oplossing

“Het management van de maatschappij en de voornaamste belanghebbenden, inclusief het consortium van banken blijven nauw samenwerken voor een oplossing van de huidige situatie”, laat Jet weten in een verklaring.

Air France-KLM

Air France-KLM zei eerder vrijdag dat ze in nauw contact staan met de Indiase partner en passagiers die op codeshare-vluchten hebben geboekt helpen met het vinden van alternatieven. “Air France-KLM is op de hoogte van de financiële situatie van Jet Airways, wat heeft geleid tot het onvermogen om het normale vluchtschema te volgen.” 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close