Editors choiceKLMLiefhebberNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

KLM Boeing 747 ‘City of Beijing’ landt voor het laatst op Schiphol

De KLM Boeing 747 ‘City of Beijing’ landt vrijdagmiddag voor de laatste keer op Schiphol. Dat laat een woordvoerder van de maatschappij desgevraagd aan Up in the Sky weten. 

Schiphol

De jumbojet met registratie PH-BFU is onder vluchtnummer KL686 vanuit Mexico vertrokken. Het toestel landt vrijdagmiddag naar verwachting om 15:24 uur op Schiphol.

747

“De PH-BFU is zijn laatste uurtjes aan het maken”, zegt de KLM-woordvoerder. Eerder liet KLM al weten dat de Boeing 747 medio deze maand de vloot zou verlaten. KLM faseert sinds begin 2016 de 747’s uit. In eerste instantie zou de laatste daarvan in 2020 uit de vloot gaan. Dat werd later verlengd tot 2021.

KLM

KLM heeft dan 50 jaar met de Boeing 747 gevlogen. Na het afscheid van de PH-BFU heeft de maatschappij nog tien jumbojets in de vloot. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/