AirlinesEditors choiceInflightLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Stewardess gooit plateau drankjes over American Airlines-ceo

Een stewardess van American Airlines beleefde haar grootste nachtmerrie. Tijdens het rondbrengen van drankjes in businessclass viel haar plateau met drankjes om, recht in de schoot van haar hoogste baas; American Airlines-ceo Doug Parker.

Plateau

De stewardess in kwestie, Maddie Peters, postte op Instagram haar verhaal. Daar vertelt ze hoe een passagier in het gangpad onverwacht een stap naar achteren zette en zo tegen haar plateau vol drankjes aanstootte. De stewardess kon de situatie niet meer redden, waarop de drankjes omvielen op een passagier. En van alle mensen in het vliegtuig vielen de drankjes uitgerekend op de ceo van de airline.

Ontslagen

‘De ene helft van de drankjes kwam over mij heen, de andere helft in de schoot van Doug. Ik was het liefst ter plekke dood neergevallen’, aldus Peters. Op de vraag of ze nu ontslagen zou worden antwoordde de American Airlines-topman ‘nee natuurlijk niet.’ Later op de vlucht maakten ze nog een praatje en toen hij uitstapte zei Parker dat hij haar nooit zou vergeten.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button