AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Japanse Zipair onthult livery en kleding

Zipair Tokyo, de nieuwe lowcost long-haul maatschappij van Japan Airlines, heeft een weinig inspirerend kleurenschema onthuld. Ook de kleding van het personeel is bekend gemaakt.

Grijs

“De staart heeft een symbool dat gebaseerd is op het grijs van het merklogo”, zo schrijft de maatschappij. Van voor naar achter loopt een groene streep over de romp. “Deze staat voor het in één rechte lijn naar de bestemming vliegen.”

©Zipair

Kleding

De kleding van piloten, cabin crew en grondpersoneel heeft veel overeenkomsten. De ontwerper heeft zoveel mogelijk eenheid willen gebruiken. Als schoenen krijgt het personeel sneakers, zodat ze zich minder snel moe voelen.

Zipair

Zipair start halverwege 2020 met internationale vluchten. De maatschappij vliegt dan met Boeing 787-8’s van Tokyo Narita naar Bangkok Suvarnabhumi en naar Seoul Incheon. De twee Dreamliners zijn niet nieuw, maar opnieuw ingerichte toestellen. Tot en met 2025 worden elk jaar twee 787’s aan de vloot toegevoegd. Die komen uit de bestelling die JAL bij Boeing heeft.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button