LiefhebberOpmerkelijkOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Te koop aangeboden: Concorde straalmotor, mét naverbrander

Voor de echte liefhebbers van de Concorde is er een wel heel bijzonder collectors item verkrijgbaar op internet. Op eBay staat een echte en gebruikte straalmotor van het supersonische verkeersvliegtuig te koop.

Kunst
De turbojet-motor wordt compleet geleverd, inclusief naverbrander, zo staat vermeld in de advertentie. Vliegen met de motor zal niet meer lukken, benadrukt men. “De motor is perfect om te ontmantelen en de onderdelen te hergebruiken als collectors items of interieurkunst.

Bij de motor wordt het bijbehorende papierwerk en het logboek meegeleverd. Geïnteresseerden kunnen zich nog 14 dagen melden met een bod. De vraagprijs is 748.000 pond, circa 865.000 euro.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close