AirlinesFrequente reizigerNieuws

Emirates klaar met ombouwen 777-200LR

Emirates heeft de ombouw van haar tien Boeing 777-200LR’s van drie naar twee klassen afgerond. Op korte termijn wordt de laatste Boeing 777-300 ‘classic’ uitgefaseerd. 

Businessclass

Dat maakt de maatschappij uit Dubai bekend. Deze maand is de aanpassing de laatste van de tien Boeing 777-200LR afgerond. Daarbij is de businessclass groter geworden en staan de stoelen nu in een 2-2-2-opstelling.

Indeling

Het eerste toestel met de nieuwe indeling was in maart vorig jaar klaar. “Het hele project is drie maanden voor op schema afgerond”, aldus Emirates. “Gemiddeld heeft het team er 35 dagen over gedaan om één toestel volledig te strippen en van de nieuwe indeling te voorzien.”

Boeing

De Golfmaatschappij neemt afscheid van de oudere versies van de Boeing 777. De A6-EMV, die in februari 2003 was geleverd, is nu uit de vloot. De allerlaatste, de A6-EMX uit juni 2003, gaat er binnenkort uit. “Met de uitfasering van deze toestellen bestaat de Emirates-vloot uit de Boeing 777-300ER en de vernieuwde Boeing 777-200LR.” 

A380

Dit jaar neemt Emirates nog afscheid van zeven oudere 777’s en neemt zes nieuwe Airbus A380’s in ontvangst.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close