fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNaast het nieuwsNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Jet Airways schrapt ook alle Schiphol-vluchten voor dinsdag

De Indiase partner van KLM, Jet Airways, heeft ook voor dinsdag alle vluchten van en naar Schiphol geschrapt. Dat heeft de maatschappij laten weten.

Geld

Afgelopen week werd de ene na de andere vlucht geannuleerd. Zolang er geen zekerheid is over extra geld, is de noodlijdende maatschappij niet in staat vluchten uit te voeren.

777

Vanaf begin deze maand gaat het hard. Leasebedrijven haalden vliegtuigen weg bij de maatschappij, op Schiphol werd door een schuldeiser beslag gelegd op een Boeing 777. Internationale routes werden geschrapt en frequenties verlaagd. 

Manchester 

Zo werd de in november pas geopende route tussen Mumbai en Manchester eerder al gestaakt en werden de vluchten tussen Amsterdam en Toronto en Parijs en Chennai tot nader orde opgeschort. Voor het weekend werden alle internationale vluchten geannuleerd tot en met maandag.

Amsterdam 

Daar is nu in ieder geval de dinsdag ook bij gekomen. Voor Amsterdam gaat het om de vluchten naar Bangalore, Mumbai en Delhi. Vanaf Parijs is Mumbai geannuleerd. 

Goyal 

Jet Airways verkeert al geruime tijd in financiële moeilijkheden. In maart stapte grootaandeelhouder en oprichter Naresh Goyal op uit het bestuur van de maatschappij om de weg vrij te maken voor nieuwe investeerders. Een consortium van banken onder leiding van de Indiase staatsbank moest de maatschappij nieuw leven inblazen. 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button