Eindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuws

Pegasus Airlines van Eindhoven Airport naar Istanbul

Het Turkse Pegasus Airlines vliegt met ingang van 1 juni tussen Eindhoven Airport en Istanbul. Dat heeft de luchthaven bekendgemaakt.

Rotterdam

In december van het afgelopen jaar vloog de airline ook voor het eerst op Rotterdam Airport. De nieuwe verbinding tussen Eindhoven en Istanbul wordt drie keer in de week uitgevoerd.

Knooppunt

Eindhoven prijst de Turkse luchthaven Sabiha Gökcen aan als ‘een internationaal knooppunt van luchtverkeer dat is verbonden met tal van wereldsteden zoals Dubai, Teheran, Amman en Doha’. 

Antalya

Vanaf 20 april komt Pegasus al aan Eindhoven ‘proeven’ met vluchten tussen de Brabantse luchthaven en Antalya.

SunExpress

Bij beide bestemmingen gaat het om drie keer in de week. “De vluchten worden uitgevoerd met de Airbus A320neo en de Boeing 737-800” zo laat Eindhoven Airport weten. Ook SunExpress vliegt in het zomerseizoen tussen Eindhoven en Turkije.  

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close