737 MAXNaast het nieuwsProfessional

President Trump geeft Boeing advies over 737 MAX

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Boeing via Twitter van gratis advies voorzien over de situatie met de Boeing 737 MAX. 

Boeing

Volgens de president, eerder succesvol zakenman, moet Boeing het toestel ‘rebranden’, uiteraard nadat de problemen zijn opgelost.

Software

Twee Boeing 737 MAX-toestellen crashten binnen een paar maanden tijd. Naar het zich laat aanzien gebeurde dit door een fout in de software. Boeing is bezig de software aan te passen, in de tussentijd moeten de toestellen wereldwijd aan de grond blijven staan.

MAX

“Wat weet ik over branding, misschien niets (maar ik ben wel president geworden!), maar als ik Boeing was, zou ik de Boeing 737 MAX repareren en een paar geweldige features toevoegen en het dan rebranden met een andere naam”, zo twitterde Trump maandag. 

Product

“Geen product heeft zo geleden als deze, maar wat (the hell) weet ik?” 

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close