Air France-KLMAirlinesEditors choiceFrequente reizigerJet AirwaysKLMNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Tot en met donderdag geen vluchten Jet Airways

Jet Airways heeft alle vluchten tot en met donderdag geannuleerd. Dat heeft de Indiase partnermaatschappij van Air France-KLM bekendgemaakt.

Vluchten

Eerder maandag dacht de airline nog de internationale vluchten midden deze week weer te kunnen hervatten. Dat blijkt toch niet het geval. 

Oplossing

Jet Airways is in gesprek met een consortium van banken onder leiding van de Indiase staatsbank om een financiële injectie te krijgen. Dat zou de maatschappij in staat moeten stellen om een aantal vluchten weer te hervatten tot een definitieve oplossing in zicht is. Het lijkt erop dat er geen geld komt.

Codeshare

In ieder geval staat vast dat tot en met donderdag geen enkele Jet-vlucht op Schiphol landt of vertrekt. De maatschappij informeert de reizigers die op die vluchten geboekt hebben en probeert alternatieven te bieden. Eerder liet Air France-KLM weten dat passagiers die op een codeshare-vlucht hebben geboekt te helpen met omboeken.

Schiphol

Air France en KLM nemen geen boekingen meer aan waarop vluchtnummers worden gedeeld met Jet Airways. Op Schiphol vliegt Jet in samenwerking met KLM naar Mumbai, Bangalore en Delhi en met Delta Air Lines tussen Toronto en Amsterdam. Vanaf Parijs is een codeshare met Air France naar Chennai.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/