Air France-KLMAirlinesFrequente reizigerJet AirwaysNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Jet Airways schrapt vluchten tot en met weekend

Jet Airways heeft alle vluchten van en naar Europa geschrapt tot en met het weekend. De routes tussen Amsterdam en Toronto en Parijs en Chennai vervallen voor de langere termijn

Routes

Dat heeft een woordvoerster van Jet Airways Nederland laten weten. Naar alle waarschijnlijkheid worden helemaal geen internationale routes meer gevlogen tot nader orde.

Bank

Jet Airways dreigde eerder alle activiteiten te staken als de Indiase staatsbank dinsdag niet met een noodlening over de brug zou komen. Alhoewel de airline nul op rekest kreeg bij de bank, lijkt Jet nog een slag om de arm te houden door de vluchten tot maandag op te schorten. 

KLM

Het water staat de partner van Air France en KLM al lang aan de lippen. Als gevolg van de financiële problemen heeft Jet nauwelijks nog vliegtuigen. In eerste instantie werden mondjesmaat vluchten geschrapt; maar met de dag worden meer routes geschrapt en wordt de maatregel om de routes niet te vliegen verlengd.

Schiphol

Volgens Jet Nederland zijn de routes tussen Amsterdam en Mumbai, Amsterdam – Delhi en tussen Amsterdam en Bangalore vooralsnog tot en met zondag geschrapt. Voor de vluchten tussen Schiphol en Toronto en Parijs en Chennai geldt dat ze het hele zomerseizoen en ook in de winter sowieso niet meer gevlogen worden. 

Londen

Ook de route van Mumbai naar Londen is -formeel voorlopig- geschorst. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/