AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsTransavia

Nieuwe Transavia-bestemming in Midden-Oosten

Transavia vliegt komende winterperiode naar vier nieuwe bestemmingen, zo meldt de maatschappij. Naar drie steden vliegt Transavia al sinds deze zomer, maar de vierde bestemming in het Midden-Oosten is volledig nieuw.

Amman

De nieuwe bestemming in het Midden-Oosten betreft Amman; de hoofdstad van Jordanië. Vanuit Schiphol vliegt Transavia in de winterperiode drie keer per week naar de stad in het noordwesten van Jordanië.

Reykjavik

Transavia vliegt vanaf 5 juli drie keer per week vanaf Schiphol naar Reykjavik. Na de val van WOW Air is de dochtermaatschappij van KLM in dat gat gesprongen.

Akureyri

In het winterschema blijft Transavia naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik vliegen, evenals naar Akureyri in IJsland. Naar Akureyri wordt door Transavia al sinds 31 maart gevlogen vanuit Rotterdam. Ook komende winter voert de maatschappij, in samenwerking met Voigt Travel, vluchten uit naar de stad in het noorden van IJsland, zo meldt een woordvoerster van Transavia desgevraagd aan Up.

Tanger

Sinds deze zomer vliegt Transavia vanaf Rotterdam naar Tanger in het noorden van Marokko. De vluchten naar deze bestemming zijn uitgebreid naar de winter, aldus Transavia.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button