fbpx
Air France-KLMNieuwsProfessional

Onderhoudsafdeling Air France-KLM ondersteunt Virgin Australia

De onderhoudsafdeling van Air France-KLM, Air France Industries en KLM Engeneering & Maintenance (AFI KLM E&M), heeft met Virgin Australia een overeenkomst gesloten om de maatschappij te ondersteunen met het onderhoud van de ‘triple sevens’, zo meldt AFI KLM E&M.

Eerste

Het is voor de eerste keer dat AFI KLM E&M en Virgin Australia met elkaar in zee gaan. De samenwerking heeft betrekking op de vijf Boeing 777-300ER’s in de vloot van de Australische maatschappij. De onderhoudsafdeling zal Virgin ondersteunen door middel van toegang tot reserveonderdelen en onderhoudsbeurten aan de toestellen na een X-aantal vlieguren.

Blij

Dominik Wiener-Silva, vice-president sales bij AFI KLM &M voor Azië zegt: ‘We zijn verheugd om Virgin Australia te mogen rekenen tot onze nieuwe klanten. Dit partnerschap vergroot de kracht en aantrekkelijkheid van de oplossingen die zijn ontwikkeld door AFI KLM E&M in Azië, een regio waar de groep al bijna 500 verschillende vliegtuigen onder handen neemt.’

Contracten

Vorige week sleepte AFI KLM E&M nog twee contracten binnen voor het onderhoud van de Atlas Air-747’s en de Surinam Airways-737’s.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button