fbpx
NieuwsProfessionalVliegvelden

Opening nieuwe terminal New Orleans voor vierde keer uitgesteld

De opening van de nieuwe, 1 miljard dollar kostende terminal op het Louis Armstrong New Orleans International Airport, is voor de vierde keer vertraagd, zo meldt het bestuur van de luchthaven.

Herfst

Voor de vierde keer heeft de opening van het nieuwe terminal van het vliegveld van New Orleans vertraging opgelopen. De meest recente openingsdatum zou aanstaande 15 mei zijn, maar wordt nu opgeschoven naar de herfst van dit jaar. Een specifieke datum moet nog vastgesteld worden.

Vertraging

Doordat de grond onder en rond de terminal aan het verzakken is, moeten er nog werkzaamheden uitgevoerd worden. Vorig jaar moest door de grondverzakkingen de centrale rioleringsbuis opnieuw onder handen worden genomen.

Kosten

De kosten die aan bovengenoemde operatie verbonden zijn zullen zo’n 7,5 miljoen dollar (6,37 miljoen euro) bedragen. Deze kosten zorgen ervoor dat het totale prijskaartje van de nieuwe terminal op het Louis Armstrong New Orleans International Airport en verbindende spoorlijnen oploopt tot 1,25 miljard dollar (1,06 miljard euro). Wat de kosten voor de meest recente extra werkzaamheden zullen zijn is niet bekend.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button