fbpx
AirlinesCorendonFrequente reizigersMaastricht AirportNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe route voor Corendon vanaf Maastricht

Op woensdag 17 april om zes uur ‘s ochtends opende Corendon het zomerseizoen op het Maastricht Aachen Airport (MAA). De Limburgse luchthaven meldt daarnaast dat Corendon dit zomerseizoen een nieuwe route zal aanbieden.

Cyprus

De nieuwe bestemming waar Corendon vanaf Maastricht, met ingang van 14 juni, naar zal vliegen, wordt Cyprus. ‘Elke vrijdag, en in het hoogseizoen elke vrijdag en maandag, vertrekt Corendon naar deze prachtige zonbestemming. De verwachting is dat deze zomer ongeveer 10.000 vakantiegangers uit Nederland, België en Duitsland naar deze, voor Maastricht Aachen Airport, nieuwe bestemming vertrekken. Met deze nieuwe bestemming komt het aantal bestemmingen van Corendon en Ryanair samen op 26’, aldus het MAA.

Ryanair

Ryanair vliegt met ingang van 19 april ook een nieuwe route, namelijk die tussen Malta en Maastricht. Op vrijdag en maandag wordt de vlucht uitgevoerd. Daarnaast vliegt Ryanair vanaf het Limburgse vliegveld ook naar Bari in Italië en Alicante en Barcelona Girona in Spanje.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button