AirlinesNieuws

Air Mauritius eerste met A350 èn A330neo

Air Mauritius is de eerste maatschappij met zowel de A350 als de A330neo in de vloot. De A330-900 werd vandaag afgeleverd.

Energiezuinig

Het is daarmee tevens de eerste maatschappij op het zuidelijk halfrond met de energiezuinigere versie van de A330. De topman van Air Mauritius is blij met het nieuwe toestel: “Het is de volgende stap in ons moderniseringsprogramma. Met dit toestellen worden we efficiënter en flexibeler.”

Vloot

Air Mauritius vliegt met twee A350-900’s, drie A340-300’s en twee toestellen van het type A330-200. Ook zijn er twee A319’s voor de kortere afstanden. De A340’s worden op termijn vervangen.

KLM

Nu worden de oude viermotorige toestellen nog ingezet op de route naar Schiphol. KLM maakte deze week bekend te stoppen met het partnerschap met Air Mauritius. De vluchten stoppen per 26 oktober.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close