InnovatieNieuwsVliegvelden

Nieuwe terminal Parijs Orly geopend

Op Parijs Orly is de nieuwe terminal, terminal 3, officieel geopend. De terminal zorgt voor een verbinding tussen terminal 1,2 en 4 waardoor op de luchthaven nu sprake is van één terminal, genaamd terminal 1-2-3-4.

Gebruik

De nieuwe terminal zal voornamelijk gebruikt worden voor langeafstandsvluchten, zo meldt Air France. Orly wordt veel gebruikt voor vluchten naar Franse overzeese gebieden, bijvoorbeeld in de Caribbean en voor binnenlandse vluchten.

Om de innovatie op Orly te vieren heeft Air France een paar van de belangrijkste momenten uit de geschiedenis van de luchthaven op een rijtje gezet:Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button