InnovatieNieuwsVliegvelden

Nieuwe terminal Parijs Orly geopend

Op Parijs Orly is de nieuwe terminal, terminal 3, officieel geopend. De terminal zorgt voor een verbinding tussen terminal 1,2 en 4 waardoor op de luchthaven nu sprake is van één terminal, genaamd terminal 1-2-3-4.

Gebruik

De nieuwe terminal zal voornamelijk gebruikt worden voor langeafstandsvluchten, zo meldt Air France. Orly wordt veel gebruikt voor vluchten naar Franse overzeese gebieden, bijvoorbeeld in de Caribbean en voor binnenlandse vluchten.

Om de innovatie op Orly te vieren heeft Air France een paar van de belangrijkste momenten uit de geschiedenis van de luchthaven op een rijtje gezet:Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/