fbpx
Air France-KLMFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegtuigen

Air France met A350 als eerste naar Afrika

De eerste bestemming voor de Airbus A350 van Air France is bekend. De maatschappij zet het vliegtuigtype vanaf 23 september dit jaar in tussen Parijs, Bamako en Abidjan. Dat blijkt uit het boekingssysteem.

De vluchten AF520 en AF521 worden viermaal per week uitgevoerd.

Indeling
Aan boord van het vliegtuig is plaats voor 266 passagiers in de economyclass, 24 in premium economy en 34 in de businessclass. Volgens de plattegrond voor stoelselectie wordt een versprongen indeling gehanteerd in de businessclass, waarbij per rij om en om een stoel ontbreekt.

In de 787’s waarmee de maatschappij vliegt op de route is een visgraat-configuratie toegepast. Deze indeling is ook te vinden in de triple sevens van de carrier. Air France wil met de komst van de nieuwe vliegtuigen de verouderde 777-200-vloot vervangen.

Vanaf 29 maart 2020 wordt de Air France A350 ook ingezet op Seoul Incheon.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button