fbpx
IncidentenNieuwsVeiligheid

Verscherpte beveiliging op luchthaven Sri Lanka na aanslag

Op de internationale luchthaven van Sri Linka, Bandaranaike, is de beveiliging aangescherpt. Dit naar aanleiding van de aanslag vandaag, waarbij ten minste 207 mensen om het leven kwamen.

Curfew
Er is een curfew ingesteld, waarbij alleen passagiers met een ticket en paspoort worden doorgelaten. Luchtvaartmaatschappijen SriLankan Airlines, Emirates en Etihad laten weten dat de luchthaven wel te bereiken is. Het advies is om ten minste vier uur voor vertrek aanwezig te zijn.

Avondklok
Vanochtend gingen bommen af bij drie hotels in de hoofdstad Colombo en drie katholieke kerken in Colombo, Katuwapitiya en Batticaloa, waar op dat moment de paasmis plaatsvond. Later volgden nog twee explosies. Na de aanslagen voerde de regering direct een avondklok in. Het is niet duidelijk wanneer de mensen weer naar buiten mogen.


Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button